2e Drachtster Strúntocht

DRACHTEN

Na het grote succes van de eerste Drachtster Strúntocht in 2016, wordt vrijdagavond 14 december 2018 de tweede Drachtster Strúntocht gehouden.

Een bijzondere winterwandeling van ongeveer 9 kilometer door Drachten waarbij je langs de route wordt verrast met muziek, kunst, dans, toneel, poëzie en andere ludieke en unieke activiteiten. De wandeling voert door en langs bijzondere plekjes, gebouwen, bedrijven en instellingen in Drachten.

De organisatie wil de deelnemers kennis laten maken met plekjes die zij nog niet kennen of wel eens vanuit een heel ander perspectief zullen ervaren. Het wordt een avond van ervaren, beleven, ontdekken en vooral genieten. Met medewerking van de gemeente, het bedrijfsleven, scholen, instellingen en kunstbeoefenaars zal Drachten volop in de spotlights komen te staan. De opbrengst van de Strúntocht gaat volledig naar het (gehandicapte) kind.

De wandeling wordt georganiseerd door de Stichting Drachtster Strúntocht, een samenwerkingsverband tussen vier Drachtster serviceclubs: Lions Livius, Rotaryclub Drachten de Wouden, Kiwanis en Round Table. De wandeling eindigt wederom met een knallend slotfeest in de foyer van schouwburg De Lawei, waar de wandelaars binnen zullen komen en onder het genot van een hapje, drankje en dansje nog even kunnen napraten en genieten van deze tweede Drachtster Strúntocht.

Ticketverkoop: www.lawei.nl of via www.struntocht.nl.