Deze week in De Lawei

DRACHTEN

In De Lawei zijn deze week de volgende voorstellingen te zien.

Van der Laan en Woe

Het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma De Kwis, maar net als vorig seizoen kun je ook weer in De Lawei genieten van dit virtuoze cabaretduo. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen. Bezoek daarom donderdag 6 december om 20.00 uur van der Laan en Woe in De Lawei.

Dominic Seldis & James Pearson

In Stand Up Bass valt veel te lachen en te genieten. Seldis combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument. In een klassieke omgeving, maar ook met uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango. Pearson schittert in meeslepende improvisaties. Meestercontrabassist Dominic Seldis en zijn muzikale partner James Pearson brengen je vrijdag 7 december om 20.00 uur een heerlijke avond vol muziek en humor.

Van Dik Hout

Al meer dan twintig jaar staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden de mannen met hun hits een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Met Het Beste Van brengen zij o.a. de grootste hits; Alles of Niets, Stil in mij en Zij maakt het verschil terug naar de Nederlandse theaters. Wees er zaterdag 8 december om 20.00 uur in De Lawei bij.

What a Wonderful Christmas

What a Wonderful Christmas neemt je mee op een warme reis door Winter Wonderland. Rudolph the Red-nosed Reindeer, Let it Snow en Silent Night kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. Deze ouderwetse feel good muziek inspireerde The Legends o.l.v. trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een heus kerstprogramma te maken in de geest van Louis Armstrong. Kom samen met The Legends alvast in de kerstsfeer zaterdag 8 december om 20.15 uur.

Ka-Blamm & Kidsdisco | Kids

Stoeien voor gevorderden in deze fysieke, humoristische en muzikale voorstelling voor kleuters, gespeeld door twee acteurs en twee muzikanten. Vechten, hoort het erbij of moeten we leren zónder te kunnen? Wees er zondag 9 december om 14.00 uur bij. Heb je na de voorstelling nog helemaal geen zin om naar huis te gaan? Sluit de middag dan swingend af tijdens de Kidsdisco in Theatercafé hopper! Het begint om 15.30 uur. Kom je lekker dansen op de grootste hits van nu?

Mary Shelley | Film

Ze zal voor altijd herinnerd worden als de vrouw die Frankenstein bedacht. Maar het levensverhaal van Mary Shelley is misschien wel net zo buitengewoon als haar fantasie. Wanneer ze de dichter Percy Shelley ontmoet, springt de vonk over tussen de twee buitenstaanders. Mary's familie verbiedt elk contact als ze ontdekken dat Percy getrouwd is en een kind heeft. Als het paar vervolgens wegvlucht is er spraken van een groot schandaal. Mary Shelley is 7, 8 en 12 december om 20.30 uur te zien. Maak de filmervaring compleet en geniet in theatercafé Hopper van een heerlijk arrangement. Je betaalt dan maar € 17,50 voor een filmkaartje en een volledig verzorgde maaltijd.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl