Syb van der Ploeg met Sportsound in De Skâns

GORREDIJK Zanger/componist Syb van der Ploeg komt donderdag 6 december om 20.15 uur naar De Skâns in Gorredijk.

Een interactieve voorstelling waarin zanger/componist én duursporter Syb van der Ploeg op zoek gaat naar de raakvlakken tussen sport en muziek, tussen sporter en muzikant. Naar het soms minimale verschil tussen winnen en verliezen, tussen succes en falen.

Hij doet dat samen met de jonge, talentvolle muzikanten van de Band Wiebe. En met zijn grote sporthelden, waaronder Foppe de Haan, Rintje Ritsma, Gerard Nijboer en Henk Angenent. Bij deze voorstelling is niemand minder dan Rintje Ritsma aanwezig om zijn verhaal te doen en vragen te beantwoorden.

SportSound is een soort Collegetour, een prachtige mix van muziek, filmbeelden, interviews en persoonlijke (sport)verhalen. Voor elke held heeft Syb een speciaal lied geschreven.

Kaarten via www.skans.nl of aan de kassa van de Skans Gorredijk. Telefonisch reserveren kan via 0513 – 468600.

Nb: foto gemaakt door Judith Elisa