Infomorgen SeniorWeb Gorredijk

GORREDIJK

In de Opstap in De Skâns wordt zaterdag 1 december 2018 van 10.00 tot 12.00 uur een infomorgen gehouden over het moderne communiceren.

Het moderne communiceren vraagt nieuwe opties en mogelijkheden. Eén daarvan is bijvoorbeeld WhatsApp, dat op de smartphone gebruikt. Gebruikers sturen gemakkelijk berichten en foto’s naar vrienden en familie. En je deelt op een eenvoudige manier foto’s via app, mail of cloud.

Een ander actueel onderwerp is computercriminaliteit. Het is van groot belang om bijvoorbeeld het enorme aantal wachtwoorden en gebruikersnamen (ook van DigiD) veilig te bewaren. Hiervoor bestaat een afdoende oplossing, zowel voor gebruik als het bewaren.

SeniorWeb helpt hierbij, met onder meer workshops en cursussen. Les op Maat en Les aan huis vormen hierbij een belangrijke schakel. Voor meer info: www.seniorwebgorredijk.nl