Blues en Brewsfestival en platenbeurs in Iduna

DRACHTEN

In Poppodium Iduna wordt het eerste weekend van december het Blues & Brews Festival en een platen- en cd-markt gehouden.

Bluesliefhebbers en bierfijnproevers kunnen zaterdag 1 december hun hart ophalen tijdens het Blues & Brews Festival in Poppodium Iduna te Drachten van 16.00 – 00.00 uur. Tijdens dit festival wordt de blues-/rootsliefhebber op zijn wenken bedient met muziek van het Britse bluesrock trio Wille and the Bandits, Dutch Blues Award Winnaar The Dynamite Bluesband, de heerlijke mix van folk, country en blues door Jay- Roon & The Loose Ends, de rauwe eigenzinnige country/blues en americana van Jack Bottleneck en bluesrockers The Electric Hollers.

En dat allemaal onder het genot van een speciaalbiertje; naast mede-organisator bierbrouwerij Noarder Dragten presenteren diverse bierbrouwerijen uit alle windstreken van Nederland diverse soorten zelfbereid gerstenat. Bij goed bier hoort natuurlijk goed eten, dus ook voor heerlijke hapjes wordt gezorgd.

Poppodium Iduna verandert zondag 2 december van 11.00-17.00 in een heuse platen- en cd-markt. Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten aanwezig, dit is dus de ultieme kans om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s en singles op deze gratis toegankelijke platen- en cd beurs. Handig om nog even een muzikaal Sinterklaas- en/of Kerstcadeautje te scoren. Het aanbod is groot en gevarieerd en wordt aangeboden door diverse professionele verkopers.

Meer info en tickets: www.iduna.nl.