Start voorverkoop kerstconcert De waarmte fan desimber

Nij Beets

Adri de Boer, Ilja Rozenberg en Folkert Wesseling spelen zondag 16 december vanaf 20.00 uur het kerstconcert De waarmte fan desimber in het entreegebouw van het Damshûs te Nij Beets.

Omdat er maar 60 zitplaatsen zijn is er 30 november vanaf 16.30 uur een voorverkoop in de supermarkt Lekker Makkelijk te Nij Beets.

Tijdens deze voorverkoop bezoekers genieten van live muziek van Adri de Boer, ondertussen de boodschappen doen en een kaart bemachtigen voor het kerstconcert.

De waarmte fan desimber: Het kerstpakket van het werk uitpakken, ook dit jaar viel de inhoud tegen. Over de kerstversiering nog niet helemaal tevreden zijn, alles verplaatsen en het huis toch iets mooier versieren. All you need is love kijken en de film Home Alone opnemen voor het geval dat. De lampjes van de kerstboom aanzetten, schoenen oppoetsen het zweet van het voorhoofd vegen, familie welkom heten en lekker eten. Ja ja, het is weer kerst.

Daarom komen Adri de Boer en Folkert Wesseling met een kerstconcert De waarmte fan Desimber. Het jaar 2018 is bijna voorbij, er gebeurde van alles in onze provincie: we zagen bijvoorbeeld een zwemmer alvast de Elfstedentocht verkennen, we hebben een merkwaardig warme zomer gehad, onze eigen drukke werkzaamheden en niet te vergeten de Kulturele Haadstêd activiteiten. Kortom: tijd om even tot rust te komen en met een glimlach terug te kijken op dit bijzondere jaar.

En daar zijn de dagen voor Kerstmis zeer geschikt voor. Daarom zit het kerstconcert boordevol liedjes van Adri de Boer, die al eerder de cd De waarmte fan desimber uitbracht. De Boer is al meer dan 40 jaar actief in de muziekwereld en zingt op vele plekken onder andere met zijn eigen programma Oer de Grins.

Folkert Wesseling, theaterman en onder andere werkzaam als acteur bij het Herman van Veen Arts Center zorgt voor de theatrale verbeelding van de kerstgedachte, aan de hand van verhalen en cabaret.

Danseres Ilja Rozenberg, die werkzaam was in de tv studio's van Hilversum zal tijdens dit concert met haar dans het publiek wijzen op de bewegingen, die kerstmis met zich meebrengt.

Alles bij elkaar zorgt voor een concert om waarm fan te wurden.