Bijeenkomst nieuwe woning Sprank in Drachten

DRACHTEN

Stichting Sprank houdt donderadg 29 november om 19.30 uur een informatieavond in de Bethel over een nieuwe woning voor mensen met een verstandelijke beperking.

In Drachten onderzoekt Stichting Sprank of er voldoende belangstelling is om een nieuwe woning te openen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een veilig thuis waar bewoners begeleiding krijgen die ze nodig hebben om een betekenisvol leven te leiden.

Samen met ouders en vertegenwoordigers van kinderen met een beperking is Sprank in gesprek of een nieuwe woning realiseerbaar is. Daarvoor komt Sprank graag in contact met meerdere belangstellenden die zoeken naar christelijke zorg.

In 2013 is de eerste woning van Sprank in Drachten geopend: Wenwille (‘t Suderhiem 1-31). Hier wonen 16 mensen zo zelfstandig mogelijk met begeleiding waar nodig.

Meer informatie www.stichtingsprank.nl.