Event voor vrijwilligers in Smallingerland

DRACHTEN

In Iduna in Drachten wordt woensdag 19 december van 16:45 tot 20.00 uur de voorstelling De droomkaravaan uitgevoerd door Christina Millet voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zijn kostbaar voor de samenleving. Zonder de inzet van vrijwilligers zou er in Smallingerland veel minder tot stand komen. Vrijwilligers dragen er toe bij dat er veel activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, dat de speeltuin in de wijk open is, dat ouderen bezoek krijgen, dat er muziekfestivals worden georganiseerd en ga zo maar door.

Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor de samenleving organiseert M.O.S. (Maatschappelijke Onderneming Smallingerland) een evenement voor vrijwilligers in Smallingerland. Tijdens dit evenement kunnen de vrijwilligers genieten van een lekker buffet en de prachtige voorstelling De droomkaravaan door Christina Millet.

Millet heeft jarenlang ervaring als verteller en runt haar eigen Nasrudin Verteltheater in Deventer.

De Droomkaravaan

De voorstelling betreft een inspirerend en spetterend sprookje uit 1001 Nacht over hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden, als je erin gelooft. De arme schoenlapper Maroef slaat op de vlucht voor zijn gemene vrouw. Hij vraagt om hulp en deze wordt hem op verbluffende wijze gegeven. Daardoor belandt hij in een vreemd land, waar de armen altijd arm zijn en de rijken altijd rijk. Maar wat gebeurt er als je straatarm bent en je toch gaat gedragen als een rijke, gulle koopman? Maroef probeert het, en er ontketent zich een reeks wonderbaarlijke gebeurtenissen, die zijn wildste dromen overtreffen.

Het event vindt woensdag 19 december plaats in Iduna van 16:45 tot 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de ticketshop van Iduna. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Wees er snel bij er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor vragen: M.O.S. via 0512-515598