De Bios Drachten presenteert All You Need Is Love

DRACHTEN

In De Bios Drachten is woensdag 28 november om 19.30 en 20.00 uur de film All You Need Is Love te zien.

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host...

Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Met onder andere: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers en Diederik Ebbinge.

All You Need Is Love is woensdag 28 november in voorpremière te zien tijdens de Ladies Night. Een Ladies Night is een avond speciaal voor vriendinnen. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een heerlijk welkomstdrankje en in de foyer staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend bekijken ze de voorpremière van All You Need Is Love. Na afloop van de film ontvangen bezoekers een goodie mee naar huis om de avond compleet mee af te sluiten.

De aanvang is vanaf 18.30 uur, de film begint aansluitend om 19.30 uur en 20.00 uur.

Tickets en voor meer informatie: Kijk op www.biosdrachten.nl.