Lezing Hightech moestuin verplaatst naar 4 december

DRACHTEN

De lezing Hightech moestuin, die dinsdag 20 november gehouden zou worden, is om praktische redenen verplaatst naar dinsdag 4 december.

Sta je wel eens stil bij onze voedselvoorziening? Blijven we afhankelijk van het invliegen van groenten vanuit de hele wereld of is de hightech moestuin de nieuwe trend? Dinsdagavond 4 december wordt een kijkje genomen in de wereld van de hightech moestuin. Luister, praat en denk mee in Bibliotheek Drachten.

Nederland Leest

Nederland Leest heeft in november 2018 Voeding als thema. Bibliotheek Drachten organiseert daarom allerlei activiteiten over eten! De lezing Hightech moestuin is om praktische redenen verplaatst van dinsdag 20 november naar dinsdag 4 december van 19.30 tot 21.30 uur.

Meer informatie en het gehele programma is te vinden op www.bibliotheekdrachten.nl. Entree is gratis, maar aanmelden is gewenst.