Andy en Melisa in De Skâns

GORREDIJK

Andy en Melisa staan vrijdag 23 november om 20.15 uur in De Skâns in Gorredijk met hun theaterprogramma Live on tour.

Andy en Melisa, onder andere bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa. Ook leuk voor voetbalhaters.

Naast anekdotes van de oud-voetballer en ex-playmate wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke battles, muziek en een dosis gezelligheid met een lach en een traan. Ze gaan hierbij persoonlijk een stukje verder dan ooit op TV te zien is geweest.

Van der Meijde versleet vrouwen bij de vleet, begon in Milaan een dierentuin en kocht een huis met een golfbaan. Van golfen had Van der Meijde geen sjoege… Al zijn geld, zo’n 8 tot 9 miljoen euro, heeft hij verbrast.

Kaarten via www.skans.nl of aan de kassa van de Skans Gorredijk. Telefonisch reserveren: 0513 – 468600