Traditionele Sinterklaasmarkt in Doopsgezinde Kerk

DRACHTEN

In de Doopsgezinde Kerk te Drachten wordt donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 november de traditionele Sinterklaasmarkt gehouden.

In de kerkzaal vindt dan zoals in voorgaande jaren de verkoop plaats van producten uit onder meer Derde Wereldlanden ten behoeve van diverse scholings- en woonprojecten in die landen. Bezoekers treffen daar ook nog enige manden, tassen en kerstversieringen die gemaakt zijn in Bangladesh.

Fairtrade-producten als koffie, thee en chocola zijn verkrijgbaar. Er is weer verkoop van tweedehands boeken. De kerk beschikt over een mooie en interessante boekenvoorraad. Veel boeken zijn nieuw en als nieuw, die cadeau gedaan kunnen worden door kopers.

Openingstijden

Donderdag 22 november 10.00 tot 21.00 uur

Vrijdag 23 november 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 24 november 10.00 tot 17.00 uur