Startersavond in Bibliotheek Drachten

DRACHTEN

In Bibliotheek Drachten is dinsdag 20 november om 19.30 uur de jaarlijkse Startersavond voor beginnende ondernemers.

Voor iedereen die van plan is voor zichzelf te beginnen is de jaarlijkse Startersavond in Bibliotheek Drachten een goed moment om informatie te verzamelen, ideeën op te doen en te netwerken. De Startersavond & Informatiemarkt vindt dinsdag 20 november plaats en start om 19.30 uur.

De avond start met een inspirerende lezing van ondernemer Gouke de Vries van KENONZ Detachering uit Gorredijk. Hij vertelt hoe hij is begonnen met zijn bedrijf en hoe dit is uitgegroeid tot een succes.

Vanaf 20:30 uur start de informatiemarkt waar de aanwezige bedrijven alle vragen van de starters kunnen beantwoorden. Aanwezig zijn onder andere de Rabobank, de Belastingdienst, een accountant, het Platform Zelfstandige Ondernemers en vertegenwoordigers van Gemeente Smallingerland en Gemeente Opsterland.

Programma

19:00 uur Inloop

19:30 uur Opening door wethouder

19:40 uur Gouke de Vries - KENONZ Detachering

20:30 uur Start Informatiemarkt met koffie in Doppio

22:00 uur Einde Informatiemarkt met hapje en drankje

Deze Startersavond wordt georganiseerd door Gemeente Smallingerland, Gemeente Opsterland en Bibliotheek Drachten en is gratis toegankelijk. Aanmelden is verplicht, dit kan bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.bibliotheekdrachten.nl.