De Bios Drachten presenteert Filmclub | Todos Lo Saben

DRACHTEN

In De Bios Drachten wordt vanaf maandag 19 november vier keer de film Todos lo saben getoond.

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Todos lo saben (Everybody Knows) is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman) met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrol. De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd er tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Programma

Maandag 19 november om 20.00 uur

Dinsdag 20 november om 13.30 uur

Woensdag 28 november om 20.00 uur

Donderdag 29 november om 13.30 uur

Tickets en voor meer informatie: www.biosdrachten.nl