Expositie in Boornbergum

Boornbergum

In dorpshuis ‘t Bynt in Boornbergum wordt van vrijdag tot en met zondag voor de vierde keer dit jaar een kunstexpositie gehouden. Dit is in het kader van Culturele Hoofdstad LF2018. Plaatselijke kunstenaars zullen hun werk tentoonstellen tijdens deze driedaagse expositie.

Zaterdag om 15.00 uur wordt een kunstveiling gehouden. De opbrengst zal geheel gaan naar stichting Kika. De kunstenaars die het afgelopen jaar deel hebben genomen aan deze kunstexposities, zullen elk twee werken beschikbaar stellen. De bezichtiging van deze kunstwerken is vrijdag van 17.00 uur tot 21.00 uur. Deelnemende kunstenaars zijn: Johan Adema, Botas, Rolf Döderlein de Win, Ans Hamer, Gatso Lamsma, Nicole van Overbeek, Janke Poppinga Huitema, Margôt Ritman, Titia Terpstra en Lies van der Wier.

De kunstexpositie is vrijdag geopend van 17-21 uur, zaterdag van 10-17 uur en zondag van 13-17 uur