Meesterwerken tijdens concert Dywel Braaf en Sera van der Vijver

Drachten

Concertpianist Dywel Braaf komt zondag 11 november samen met zangeres Sera van der Vijver langs in Drachten voor een speciale muzikale avond.

Braaf zal solo enkele beroemde muziekstukken spelen. Van der Vijver zal solo enkele nummers zingen (begeleid door Rik Jan) én er zijn uiteraard een aantal duetten van Dywel en Sera.

Dywel Braaf woont zijn hele leven in Amsterdam Zuidoost. Zijn leven staat al jaren in het teken van de klassieke muziek. Het Prinses Christina Concours, het Steinway-concert en Orkest van Nederland zijn slechts enkele highlights op z’n cv.

Van der Vijver is bekend van de band SERA. In 2016 is de band doorgedrongen in de top 25 van Giels talentenjacht. Ook hebben ze een eigen ep, die in 2017 gelanceerd werd. Sera is als zangeres bekend geworden door mee te doen met het Junior Songfestival. Ze zong in 2011 het lied Never Give Up. Ook trad ze op tijdens Kerst met de zandtovenaar van KRO-NCRV in 2017.

Christelijke muziek wordt afgewisseld met klassieke meesterwerken.

Meer informatie: www.bethel.nl/concert