Herfstconcert CMV Crescendo Drachten

DRACHTEN

CMV Crescendo Drachten geeft zaterdag 10 november om 19.30 uur het traditionele Herfstconcert in de Oase te Drachten.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘klassiek met een twist’. Bezoekers kunnen genieten van de drie orkesten die deze vereniging rijk is.

Het C-orkest o.l.v. Mariska Boneschansker zal de spits afbijten met een levendig en vooral kleurrijk optreden. Voor een aantal muzikanten in het C- orkest wordt dit hun 1e optreden.

Vervolgens zal het B-orkest o.l.v. Gatze Verbeek een gevarieerd ‘klassiek’ programma ten gehore brengen. Ook in het B-orkest gaan een aantal muzikanten hun debuut maken en zijn zeer gemotiveerd om met dit talentvolle orkest een mooi optreden te verzorgen.

Na de pauze is het podium voor het A-orkest o.l.v. Klaas van der Woude. Zij zullen een programma verzorgen met een hoog klassiek gehalte, waarbij een aantal bekende stukken in een nieuw jasje zijn gestoken. Dat CMV Crescendo Drachten beschikt over een goed functionerend jeugd- en doorstroombeleid loopt als een rode draad door dit concert heen: ook in het A-orkest maken een aantal jeugdleden voor het eerst hun opwachting.

Deze ontwikkeling maakt dat Crescendo zeer trots is op haar vereniging en een gezonde toekomst tegemoet ziet.

In de pauze van het concert wordt er een verloting georganiseerd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Het belooft een avond te worden met prachtige muziek waarbij in het programma nog een aantal leuke verrassingen zijn opgenomen.

Kaartverkoop

Voorverkoop

€5,00 voor volwassenen,

€2,50 kinderen tot en met 12 jaar

Zaalverkoop

€7,50 voor volwassenen,

€3,50 kinderen tot en met 12 jaar

Voorverkoopadres:

Jacobi Hobby & Creatief, Houtlaan 7 in Drachten