Workshop Bach Koralen of Zangimprovisatie

DRACHTEN

Voor geïnteresseerde en gemotiveerde beginnende zangers, houdt de Nederlandse Bach Academie zaterdag 10 november de de Bach Koralen Dag in de Doopsgezinde Kerk in Drachten.

Deze dag is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met zang en noten kunnen lezen. Liefhebbers van Bach, maar ook van klassieke muziek in het algemeen, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze interessante dag. Samen ondervinden we de genialiteit van Bach. Welkom als toehoorder zijn ook niet-zangers die graag meer willen weten van de muziek van Bach.

Bij de toelatingen van de workshopdeelnemers wordt de volgorde van inschrijving aangehouden. De dag is van 13 tot 18 uur.

Kerstcadeautje van de Nederlandse Bach Academie

Wie zich met twee of meer mensen voor een van de workshopdagen aanmeldt, ontvangt een kaartje naar keuze voor het Weihnachtsoratorium. Het kerstconcert van de Nederlandse Bach Academie van 23 december in Meppel, Oude Kerk en 24 december in Leeuwarden, Koepeltheater.

Aanmelden onder vermelding van waarvoor men zich aanmeldt, naam en stemsoort. Voor wie meedoet met de actie voeg, dan ook de code: NBAkerst2018 toe in het bericht. Voor meer informatie en opgeven, mail naar info@nederlandsebachacademie.nl.

Website: nederlandsebachacademie.nl

Kosten workshop:

Bijdrage deelnemers: € 30,-

Studenten: € 15,-

Inclusief koffie/ thee.