Kijkje in keuken Inloophuis ’t Centrum

DRACHTEN

Inloophuis ’t Centrum houdt zaterdag 10 november van 14.00-17.00 uur open huis.

Al bijna negen jaar heeft het inloophuis elke zaterdagmiddag haar deur open voor bezoekers. Die komen daar voor een kopje koffie of thee, om op verhaal te komen of een spelletje te doen. Er heerst een gezellige sfeer. Twee keer per maand wordt er een warme maaltijd gekookt, steeds door twee kookvrijwilligers samen.

Het inloophuis beschikt over een keuken, waar tijdens de bezoekuren de maaltijden kunnen worden voorbereid en gekookt. Tijdens de open dag is iedereen welkom om zelf te zien, hoe het er met name in de keuken aan toegaat. De kookvrijwilligers van die dag geven dan graag een toelichting.

Mensen die het leuk vinden om de komende tijd samen voor een zeer dankbare groep van circa 20 bezoekers te koken, kunnen zich die middag hiervoor aanmelden. Met twee nieuwe kookvrijwilligers komt het totaal aantal op acht. Men heeft dan een keer in de twee maanden een kookbeurt.

Wie niet in de gelegenheid is om het open huis te bezoeken en informatie wil, kan contact zoeken met Ferry vd Velde, telefoon 0512 - 843923, e-mail ferryvdv@live.nl en René Klaassen, telefoon 06-11223372, e-mail renegeaklaassen@gmail.com.

Inloophuis ’t Centrum is gevestigd in de achterzaal van de Grote Kerk aan de Drift, hoek Zuidkade te Drachten.