Leiderschapsconferentie met wereldwijde impact in Drachten

DRACHTEN

Stichting Opwekking houdt vrijdag 9 en zaterdag 10 november voor achtste keer de Global Leadership Summit (GLS) in de Vrije baptistengemeente Bethel te Drachten.

Gezond leiderschap is van groot belang voor de vitaliteit van kerken en organisaties, en de mate waarin zij invloed heeft op haar omgeving. Om leiders de mogelijkheid te geven hun visie aan te scherpen en hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, houdt Stichting Opwekking 9 en 10 november in Drachten voor de achtste keer de Global Leadership Summit (GLS).

De GLS is een tweedaagse leiderschapsconferentie die wereldwijd plaatsvindt in meer dan 145 landen. Met zo’n 400.000 bezoekers is de GLS één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. Initiatiefnemer van de Summit is de Global Leadership Network met als doel leiders te ondersteunen met visie, inspirerend leiderschapsonderwijs en training.

Sprekers van wereldklasse – dit jaar onder andere Craig Groeschel, Simon Sinek, Danielle Strickland en John C. Maxwell - die hun sporen hebben verdiend op hun werkterrein in kerk, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven, delen via videoprojectie hun best lessons. Naast de toespraken is een belangrijke plek ingeruimd voor reflectie en praktische toepassing.

Deelnemers krijgen unieke mogelijkheden aangereikt om vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een indrukwekkende invloed heeft op christenleiders die deelnemen.

Informatie en aanmelding: wwww.bethel.nl/gls