Vogeltentoonstelling De Wâldsang

URETERP

De volièrevereniging De Wâldsang in Ureterp houdt woensdag 7, donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november haar jaarlijkse vogeltentoonstelling.

Al tientallen jaren houdt volièrevereniging De Wâldsang uit Ureterp in november haar jaarlijkse vogeltentoonstelling. De door de leden van de vereniging zelf gekweekte vogels worden gekeurd door gediplomeerde keurmeesters van de bond, die ook prijzen toekennen aan de mooiste vogels. Het bondskruis is de meest begeerde prijs.

Na de keuringsdag kan iedereen de vogels bekijken, van inheemse tot tropische vogels. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen en de vogels van dichtbij te bekijken.

De kwekers van de vogels vertellen de bezoekers graag alles over hun hobby. Bezoekers kunnen hiervoor terecht in de kantine van de korfbalvereniging op het sportpark in Ureterp, Griene Leane 6. De vogeltentoonstelling is woensdag 7 november van 19.30 – 22 uur, donderdag 8 en vrijdag 9 november van 14.00 – 22.00 uur en zaterdag 10 november van 10.00 – 12.00 uur.

De entree is gratis.