Workshop Aura’s zien en voelen

DRACHTEN

In ‘t Smelnehus in Drachten wordt zaterdag 3 november de workshop Aura’s zien en voelen gegeven door Dominicus Hettinga.

De natuur gaf alles wat we nodig hebben om aura’s te zien. Maar weten we nog hoe we onze zintuigen moeten gebruiken om aura’s te kunnen lezen? Een aura is een veelkleurig, etherisch energievel dat het lichaam omhult.

Tijdens deze workshop zal Hettinga de deelnemers leren een aura met eigen ogen en handen waar te nemen. Zodra je daar wat bedreven in raakt, zul je merken dat je inzicht krijgt in belangrijke aspecten van het leven en zo antwoord kunt krijgen op vaak onbeantwoorde levensvragen.

Hettinga zal ook het morfogenetisch veld laten waarnemen.

De workshop wordt afgesloten met een persoonlijke reading.

Wanneer: zaterdag 3 november

Waar: ’t Smelnehus, Moleneind 14

Aanmelden via mail: info@lightwave.nl of 050-7370365

Meer informatie over Hettinga en de workshop staat op www.lightwave.nl.