Nieuwe attracties op najaarskermis Gorredijk

GORREDIJK

Op de najaarskermis in Gorredijk van donderdag 25 oktober tot en met zondag 28 oktober staan drie nieuwe atracties.

Nieuw deze editie zijn de Autoscooter New Generation, deze volledig fraai gedecoreerde attractie is voorzien van veel verlichting en moderne botsauto’s. Verder nieuw is de X-FACTORY, een grote ronddraaiende bank waarin de deelnemers het gevoel krijgen dat ze zweven, tijdens de rit kantelt de bank voorover en komen er grote waterfonteinen tevoorschijn dit samen zorgt voor een hele spannende rit.

De derde nieuwkomer is een schitterende nostalgische Zweefmolen van meer dan 100 jaar oud, deze attractie is uitgerust met een even zo oud Wellershaus kermisorgel welke de muzikale omlijsting verzorgt en de kermisvierder mee terug neemt in de tijd.

Naast de drie nieuwe attracties zijn verder aanwezig: Lucky Cranes, Pusher, Kinderdraaimolen, Fotoschietsalon, Gebakkraam, Lijntrek/Bussensport en Suikerspin/Popcorn.

Zondag 28 oktober is weer de gezellige najaarsmarkt Gordykstermerke met vele kramen in het centrum van Gorredijk, tevens op deze feestelijke dag organiseert winkeliersverenging WHI haar merke koopzondag, vele winkels zullen geopend zijn.

De kermis van Gorredijk is te volgen op Facebook.com/KermisGorredijk, hier staan gedurende de kermis ook kortingsbonnen, waarmee heel voordelig kermis kan worden gevierd.