Informatieavond over huidziekte psoriasis in Groningen

Groningen

Dermatoloog Janine Dickinson-Blok van Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten zal dinsdag 23 oktober spreken tijdens een informatieavond van de regio Noord van de Psoriasispatiënten Nederland bij DC Klinieken Groningen aan de Geulstraat 37 in Groningen.

Dermatoloog Janine Dickinson-Blok, werkzaam bij DC Klinieken Groningen en Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten, zal een presentatie geven met als titel "psoriasis, een lastige huidziekte". De informatieavond is toegankelijk voor mensen met psoriasis en andere belangstellenden. De toegang is gratis. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Graag opgeven via de mail: RegioNoord@psoriasispatienten.nl of telefonisch: 0514-531506.

Door een misverstand is eerder gemeld dat deze bijeenkomst in Drachten zou zijn.