Herfstkermis tijdens herfstvakantie in Drachten

DRACHTEN

Op het Kyriat Onoplein Drachten staat in de herfstvakantie van dinsdag 23 tot en met zondag 28 oktober 2018 de traditionele jaarlijkse herfstkermis.

Er zijn verschillende attracties zoals onder andere een draai- en zweefmolen, botsauto’s en schiettent, maar ook aan de inwendige mens is gedacht. Donderdag Eurodag is een terugkerend gebruik. Kermisbezoekers kunnen de hele dag tegen een gereduceerde prijs gebruik maken van de attracties.

Prikkelarme middag

Op verzoek van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland is er dit jaar voor het eerst op dinsdag 23 oktober 2018 tussen 14.00 en 16.30 uur een prikkelarme kermis. Speciaal voor de kinderen en volwassenen die niet god tegen prikkels kunnen draaien de attracties wat langzamer, zijn er geen felle lampen en is er geen harde muziek.