Simon & Garfunkel ‘Sound of Silence’

GORREDIJK

Joost Botman en Niels van der Gulik treden zaterdag 20 oktober om 20.15 uur op in De Skâns Gorredijk als Simon & Garfunkel.

Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Botman en Van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarisch reünieconcert in Central Park in 1981.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op hits als The Sound of Silence en Bridge over Troubled Water.