Lawei vermaakt de kids

DRACHTEN

Wie gek is op het theater en alles wat die wereld met zich meebrengt, is tijdens de herfstvakantie van harte welkom in De Lawei.

De schouwburg bouwt van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober het gebouw om tot een waar kinderfestival voor iedereen tussen de 2 en 12 jaar. Tijdens deze week zijn er volop voorstellingen te bezoeken, leuke films te zien en interessante workshops te volgen.

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie. Na de voorstelling kan je lekker dansen op het Onderwaterbal, waar je de kleine zeemeermin in het echt kan ontmoeten.

Meer informatie over voorstellingen, workshops en films tijdens het Kidsfestival is te vinden op www.lawei.nl.