Deze week in De Lawei

DRACHTEN

Ook tijdens de herfstvakantie worden verschillende activiteiten gehouden in De Lawei in Dachten.

Bezoek het kidsfestival in de herfstvakantie

De Lawei bouwt van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober het gebouw om tot een waar kinderfestival voor iedereen tussen de 2 en 12 jaar! Tijdens deze week zijn er volop voorstellingen te bezoeken, leuke films te zien en interessante workshops te volgen. Natuurlijk is ook dit jaar de speelstraat weer geopend zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Het festival wordt afgesloten met de spetterende voorstelling De Kleine Zeemeermin en een Onderwaterbal waar je de kans krijgt om de acteurs te ontmoeten. Vergeet je niet te verkleden, want misschien win je dan wel een sprookjesachtig prijzenpakket! Kijk op www.lawei.nl voor meer informatie over de voorstellingen en activiteiten.

Peter Koelewijn & The Rockets

Halverwege de jaren 50 werd de band Peter en zijn Rockets opgericht. Niet veel later, ergens in de jaren 60, werd de eerste hit gescoord met Kom van dat dak af. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 60 jaar later grijpt Koelewijn nog eens terug naar de passie die als een rode draad door zijn leven loopt. Deze nostalgische voorstelling met een stevige portie pop is op donderdag 18 oktober te zien om 20.00 uur.

King Lear | Huub Stapel

De oude koning Lear wil zijn rijk verdelen onder zijn drie dochters Goneril, Regan en Cordelia. Daarom wil Lear weten wie van de drie prinsessen het meest om zijne koninklijke hoogheid geeft. De jongste weigert de vleierij van haar zussen te overtreffen en uitgerekend Cordelia, de oogappel van haar vader, wordt verstoten. King Lear is een Shakespeare klassieker zoals we van de toneelschrijver gewend zijn; vol verraad, onrecht en verderf. In De Lawei is deze must-see, met onder andere Huub Stapel, te zien op vrijdag 19 oktober om 19.30 uur.

Australia’s Thunder from down under

Dames opgelet! De gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under komen direct vanuit Las Vegas over om Nederland opnieuw in vuur en vlam te zetten. Sinds de oprichting hebben wereldwijd ruim 8 miljoen vrouwen de hunks zien optreden. Desert Dreams Tour 2018 is een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke high-energy show die je als vrouw gezien en beleefd moet hebben. De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en natuurlijk de glimmende torso’s maken de stoutste fantasieën, in deze vernieuwde show, werkelijkheid. Natuurlijk zijn mannen ook welkom op dinsdag 23 oktober om 20.00 uur.

The Guilty | Film

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht. The Guilty is te zien op donderdag 18 oktober om 20:30 uur . Om de filmavond compleet te maken kan er in theatercafé Hopper genoten worden van een heerlijk filmarrangement voor € 22,50. Het arrangement bestaat uit een filmkaartje, eten en een drankje.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl