Vijfdelige cursusreeks schilderen in Museum Dr8888

DRACHTEN

In Museum Dr88 gaat zaterdag 13 oktober de vijfdelige cursusreeks Schilderen voor volwassenen van start.

In de cursus, gegeven door museumdocent Marcel de Jong, wordt geleerd om een schilderij van concept tot uitwerking te maken. Inspiratie wordt gehaald uit de tentoonstelling Fries expressionisme: Not afraid of the new.

Cursus

In vijf lessen worden de deelnemers geholpen om een schilderij van concept tot uitwerking te maken. Door gebruik te maken van bestaande elementen uit de getoonde schilderijen creëren de deelnemers een eigen werk. De wijze van schilderen is vrij en men wordt hierin ook individueel begeleid.

De cursus, die op 13 oktober 2018 van start gaat, kost € 75 exclusief schildermateriaal en biedt ruimte voor maximaal 8 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van eigen verf en materiaal. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@museumdrachten.nl o.v.v. schilderworkshop Marcel de Jong.

Meer informatie over de cursusreeks is te vinden op de website van Museum Dr8888: www.museumdrachten.nl