Engelstalige dichtbundel uit Eastermar

Eastermar

Mi Sook Bakker publiceerde begin augustus haar eerste bundel met Engelstalige gedichten , Reflections of Affection. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Mi Sook Bakker is in 1970 geboren in Zuid-Korea en werd geadopteerd toen ze vier maanden oud was. Ze groeide op in de Randstad en vestigde zich in 2016 in Eastermar, waar ze nu met veel plezier woont. Sinds haar komst hebben zich diverse spektakels in haar leven voorgedaan. Allereerst viel de hoofdprijs van de postcodeloterij in Eastermar. ,,Niet dat ik meespeelde, maar leuk om allemaal blije gezichten te zien.’’

Vervolgens is Mi Sook Bakker eind 2017 uit het niets begonnen met het schrijven van Engelstalige gedichten. ,,Aangezien ik diverse buitenlandse vrienden heb en hen de gedichten liet lezen, kwam al gauw naar boven dat ze helemaal niet slecht waren. De volgende stap was een aantal uitgeverijen benaderen en ik kreeg zowaar van een van hen een contract voor het uitgeven van mijn gedichten.’’

Begin augsutsu was het zover en kwam het boek echt uit. De basis van de gedichten is volgens Mi Sook Bakker de liefde. Omdat muziek haar eerste liefde is, komt dat ook in de gedichten aan bod. ,,Aangezien hierin diverse aspecten kunnen worden uitgelicht, probeer ik dit vanuit diverse hoeken te beschrijven. Zowel positieve en negatieve liefde wordt behandeld en dit kan vanuit het oogpunt van de man of de vrouw zijn.’’