Eerste ouder/kind-bowlingtoernooi in Drachten

DRACHTEN

In Bowling & Partycentrum Drachten wordt zaterdag 30 juni van 10 tot 14 uur het eerste ouder/kind-bowlingtoernooi gehouden.

Ieder kind vanaf 9 jaar mag samen met een ouder (18+) meedoen aan dit toernooi. Samen met vader, moeder, oom, tante, opa, oma, neef, nicht, buurman, buurvrouw et cetera vorm je een team. Elk team speelt 2 games voorronde. De tien beste teams gaan door naar de spannende finale. Hierin speel je samen als team 1 game. De tien teams strijden om de felbegeerde wisselbeker. Het toernooi begint om 10:00 uur en rond 14:00 uur verwachten we te kunnen beginnen met de finale.

Tijdens elke serie zijn er ook extra prijsjes te winnen.

Meer informatie over het toernooi en aanmeldingen is te vinden op de facebook pagina van Bowling Vereniging Drachten of via telefoonnummer 0610789138.