Grote Braderie in centrum Drachten

DRACHTEN

In het centrum van Drachten is donderdag 7 juni een grote braderie.

Net als voorgaande jaren staat het centrum vol met kramen en stalletjes met allerhande waar. Naast de tassen, kleding en zo voort, zijn er vele hebbedingetjes te verkrijgen en er is een keur aan kramen met lekkere hapjes warm en koud en is het op de terrassen is het goed vertoeven.

De braderie met zo’n 250 standplaatsen begint om 13.00 uur en eindigt om 21 uur.

Tevens is er een standwerkerconcours met een ruim aanbod standwerkers, die allemaal hun best doen om hun producten te promoten. Er loopt een deskundige jury, die de standwerkers beoordeelt. De prijzen worden na afloop uitgereikt en de beoordeling telt mee voor de landelijke beoordeling voor de beste standwerker.

De braderie wordt jaarlijks georganiseerd door de winkeliersvereniging H&I in Drachten. Info: 0512-514546