Showtime in Sportcentrum Drachten tijdens finale NNKS

Drachten

In Sporthal de Splitting was zaterdag de finale van de NNKS, Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance en Showdance.

Na vier voorrondes hadden meer dan 200 teams uit Noord en Midden Nederland voldoende punten behaald, om aan deze finale mee te doen, waaronder alle 12 selectieteams van Bewegingscentrum Drachten. In de categorieën streetdance recreatie, selectie, demo, showdance beginners en gevorderd werd gestreden om de hoofdprijs. Nog één keer mochten de teams laten zien, waar ze lang voor hebben getraind.

Over belangstelling had de organisatie, het Demoteam van BCD, niet te klagen. De tribune was de hele dag tot de laatste plaats bezet.

Resultaten van de teams van Bewegingscentrum Drachten: Eerste plaats: BCD The Little Stars; tweede plaats: BCD Mini Girls, Demoteam BCD Junior, Demoteam BCD Senior; derde plaats: BCD SchoolCrew, BCD The Unity; vierde plaats: BCD Dance Girls, BCD Showtime; vijfde plaats: BCD Fighters; achtste plaats: BCD Being Fierce, BCDelicious; negende plaats: BCD Xplode.