Afstudeerpresentatie Shawn’s Soul in Iduna

DRACHTEN

Shawn J. Rikumahu uit Drachten geeft zondagmiddag 3 juni om 15.30 uur zijn afstudeerpresentatie in Iduna onder de titel ‘Shawn’s Soul’.

Rikumahu studeert aan de opleiding Muzikant als drummer op het Noorderpoort te Groningen en speelt ook regelmatig met zijn band Friends of Soul, zijn eigen soul/funk band.

De drummer is geïnspireerd door artiesten zoals Bruno Mars, Michael Jackson, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire, James Brown, Maceo Parker, Tower of Power, Prince, Sheila E, Chaka Khan, Incognito en The PBUnderground.

Voor deze afstudeerpresentatie heeft de student uit Drachten een volledige band samengesteld met diverse muzikanten waarmee hij al langere tijd speelt en die allen de liefde voor deze muziek delen. Deze middag neemt Rikumahu je mee op reis door de muziek die hij zelf heel tof vindt: van R&B tot Jazzfunk!

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten

Datum: zondag 3 juni 2018

Zaal open: 15:00 uur

Aanvang: 15:30 uur

Toegang: gratis

Meer info: www.iduna.nl