Audi Van den Brug wint landelijke prijs voor beste service

Drachten

Audi-dealer Autoland van den Brug uit Drachten kreeg vrijdag uit handen van importeur Pon de Monaco Incentive uitgereikt. Deze prijs is een erkenning voor de maximale prestaties op het gebied van geleverde service, kwaliteit en klanttevredenheid over 2017.


De behaalde cijfers van Van den Brug op deze onderdelen zijn over heel 2017 de hoogste in Nederland. Hiermee mag de Friese Audi-dealer met vestigingen in Drachten en Heerenveen zich zelfs de Audi-dealer met de beste service van Nederland noemen. Monaco Incentive staat garant voor hoge klanttevredenheid. De Monaco Incentive is door Audi Nederland -importeur Pon Automobielhandel- in het leven geroepen om Audi-dealers extra te motiveren op het gebied van klanttevredenheid en service. Een ander vast onderdeel van deze beoordeling is het uitvoeren van kwaliteitstesten op het gebied van reparatie en onderhoud.

Rijplezier

Deze prijs is indirect ook een blijk van waardering van de Audi-rijders, die hun auto toevertrouwen aan Van den Brug. Dit maakt het team van de autodealer des te trotser op de behaalde prestatie. ,,Wij willen dat de klant maximaal rijplezier beleeft aan zijn of haar Audi. Dit begint bij de oriëntatie en aankoop van de auto, maar is voor ons ook een belangrijke drijfveer bij onderhoud, service en reparatie”, aldus Mark Veninga, Business Unit Manager bij Audi Van den Brug. ,,Het is geweldig om te zien dat de klant vindt dat wij dit goed doen. En het spreekt voor zich dat we als team supertrots zijn op deze prestatie.”

Autoland van den Brug werd in 1923 opgericht en is 95 jaar later de grootste autodealer in Friesland. Met vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Buitenpost en Franeker vertegenwoordigt het familiebedrijf (derde generatie) de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Suzuki Service. Autoland van den Brug is onderdeel van de Van den Brug Groep holding, net als leasemaatschappij Friesland Lease en de autoschadeherstelbedrijven Schadenet Van den Brug.


Auteur

Fokke Wester Redacteur