Drie Friese sterrenrestaurants in boek ‘Fijnproeven in Nederland’

DRACHTEN

De Heeren van Harinxma uit Beetsterzwaag, élevé uit Leeuwarden en Koriander uit Drachten zijn de deelnemers uit Friesland die in ‘Fijnproeven in Nederland’ schitteren. ‘Fijnproeven in Nederland’ is een culinair boek, dat de lezer meeneemt in de wereld van de top van de Nederlandse gastronomie. De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar Voedselbank Nederland.

Iedere fijnproever of genieter van heerlijk eten in een mooie entourage komt met het lezen van ‘Fijnproeven in Nederland’ aan zijn of haar trekken. Vijfendertig toprestaurants, allen met minimaal één Michelinster, geven met levendige beelden en verhalen een kijkje geven in de culinaire topkeukens van Nederland. Er zijn unieke portretten van(bekende) chef-koks en bovendien geven de chefs het recept van een gerecht prijs, zodat men thuis kan koken als in het favoriete sterrenrestaurant. Het 230 pagina’s tellende hardcoverboek is een uitgave van uitgever Geen Blad voor de Mond, die met het boek de voedselbank steunt. Het boek is vanaf heden verkrijgbaar en online te bestellen op www.fijnproeveninnederland.nl.

Auteur

admin