Kaartverkoop nieuwe seizoen De Lawei van start

Drachten

De kaartverkoop van seizoen 2017-2018 is feestelijk gestart bij De Lawei. Profiteer tot en met 17 juni van vroegboekvoordeel op voorstellingen, theaterdiners en noflik arrangementen.

Het volledige aanbod is te bekijken op www.lawei.nl of in de nieuwe brochure, af te halen bij de kassa van De Lawei of op verschillende afhaalpunten in en rondom Drachten. Cabaret 2017/2018 Komend seizoen zijn er een aantal oude bekenden te zien, zoals Jochem Myjer (start verkoop 16 september), Bert Visscher, Richard Groenendijk, Sara Kroos en Javier Guzman. Maar ook is er ruimte voor nieuwe talenten. Ontdek de nieuwe helden van het cabaret tijdens de Kweekvijveravonden in de studio. Dit seizoen presenteert de Lawei onder andere Stefano Keizers, Marco Lopes, Pieter Verelst en Sanneke van der Meulen in de kweekvijver. Dat is nog niet alles. Bekijk al het cabaretaanbod op de website of in de brochure. Het leukste feestje van het jaar: Simmerdeis Van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni is het tijd voor de elfde editie van Simmerdeis. Vier dagen lang feest in onder andere het Slingepark in Drachten. Met op het muziekprogramma onder andere Orange Skyline, SMIB, Rondé en Splendid. Ook het theateraanbod is niet mis, met vechttheater van YoungGangsters (eerder te zien op Simmerdeis 2013) en de indrukwekkende voorstelling Koning van het Grasland, over een boerenechtpaar die middenin het MKZ dilemma van 2001 beland. Kaartverkoop voor de voorstellingen is gestart. Kijk op www.simmerdeis.nl voor het volledige programma. Laatste films van het seizoen Op zaterdag 10 juni is het filmseizoen afgelopen. We sluiten het filmseizoen feestelijk af met Song to Song op donderdag 8 juni (met Amerikaans filmarrangement vooraf), Souvenir op vrijdag 9 juni (film & food special) en de publieksfavoriet Manchester bythesea op zaterdag 10 juni (met afsluitende borrel in Hopper).

Auteur

Redactie