Poppodium Iduna presents Dencity 2017

Drachten

Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de zevende keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity.

Op zondag 4 juni zal Iduna’s achtertuin, het Thalenpark,van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer. Met trots presenteert Iduna bekende DJ’s en artiesten: JeBroer, Mr. Belt &Wezol, Faya (Fajah Lourens), Darkraver,  The Antidote,  Asino, Bojac, Dirrty Berry en de dag wordt gehost door MC C-BAZ. JeBroer JeBroer werd bekend door zijn bijdrage aan het nummer 'Nooit Meer Slapen' van YellowClaw. Hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van NouveauRiche. Hij scoorde diverse hits met onder anderen  ‘Brommer’,  'Btje Vliegen Tog' Miljoenen’ en natuurlijk megahit ‘Banaan’. Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify. Zijn nummers hebben een onwaarschijnlijk hoog partygehalte, de ideale headliner. Mr Belt &Wezol laten je dansen op de house-klassiekers van vroeger, door het duo omgetoverd tot de klassiekers van nu! Of het nu ‘Finally’, ‘Somebodyto Love’ of ‘Boogie Wondersland’ is en welke leeftijd je ook hebt, Bart en Sam nemen je mee op hun reis door de house-jaren en eindigen in het nu. Faya Fayah zullen velen kennen als Fajah Lourens, actrice (GTST) en schrijfster van bestseller Killerbody. Inmiddels is Faya de housewereld aan het veroveren met zowel haar zelf geproduceerde nummers als draaikwaliteiten, kan inmiddels op steun rekenen van onder meer de Nederlandse dj's W&W, Hardwell en Don Diablo en is daarmee een vrouw die haar mannetje staat op het podium. Ook ontbreekt deDrachtster DJ/producerAsino niet. Hij scoordeal een nummer 1 hit in Polen en heeft een stevige live-reputatie en mag dan ook niet ontbreken in zijn hometown. Duizenden bezoekers Het is de zevende keer dat het gratis toegankelijke Dance Event wordt georganiseerd. De afgelopen jaren hebben diverse DJ’s en acts zoals Mr. Polska, Freddy Moreira, DJ Jean, Yellowclaw, The Partysquad, VatoGonzalez en Billy the Kit gezorgd voor een onvergetelijk dance-event. Daarmee is  Dencity uitgegroeid tot een zeer goed bezocht dance-evenement met duizenden bezoekers. Zie ook: www.dencity.nl en www.iduna.nl

Auteur

Redactie