Rienk van Houten exposeert in Hiltons Brussel en Boekarest

DRACHTEN

 De Drachtster kunstschilder Rienk van Houten heeft tegelijk een tentoonstelling in Boekarest en in Brussel. In beide steden is werk van hem te zien in het Hilton Hotel.

Na eerdere exposities in diverse steden in Zweden, Denemarken, Duitsland, België en Nederland is dit voor de Drachtster de eerste keer in Roemenië. Het internationaal opererende Bubble Projects heeft de tentoonstellingen georganiseerd. De expositie in Boekarest werd geopend door mevrouw Stella Ronner-Grubacic, de Nederlandse ambassadeur in Roemenië. Dit gebeurde tijdens een zogenaamde vernissage. Het Hilton in Boekarest was voorheen een koninklijk paleis, het hotel in Brussel is net nieuw, met frisse witte gebogen wanden. Het werk van Van Houten kenmerkt zich vooral door het heldere kleurgebruik, vrolijk en optimistisch. Meer over het werk van Rienk van Houten is te vinden op zijn website www.schilderijkunst.nl Lees ook: Drachtster ‘Action-painter’ Rienk van Houten

Auteur

Fokke Wester