Voorleesestafette in Witte Kerk Hemrik

Drachten

 Op woensdagavond 1 maart om 20.00 uur houdt de Witte Kerk Hemrik een voorleesestafette.

Een avond om te genieten van gevarieerde en mooie teksten. Nieuwe teksten, die u kunnen raken. Bekende teksten, die u misschien in een ander daglicht kunt gaan zien. In ieder geval kunt u inspiratie opdoen voor de keuze van uw volgende boek of dichtbundel. Bij jubilea of een afscheid hoor je vaak voor het eerst wat iemands favoriete tekst is of is geweest. Op deze avond laten negen mensen horen wat hen inspireert, boeit of aan het lachen maakt. Dit kunnen gedichten, boekfragmenten, korte verhalen en columns zijn. Het publiek mag meegenieten van deze teksten en horen ook waarom de voorlezers juist voor deze bijdrage gekozen hebben. De fragmenten worden verbonden door muziek van viool en gitaar. De avond staat onder leiding van Rodina Fournell (docente filosofie en ervaren gespreksleider). Aanmelden is noodzakelijk, via www.wittekerkhemrik.nl.

Auteur

Redactie