Open werkplaats bij Jan Ketelaar

Drachten

 Iedere laatste zaterdagmiddag van de maand is de werkplaats van potzenmaker Jan Ketelaar geopend voor publiek.

Zaterdag 25 februari is Jan zelf niet aanwezig, in plaats daarvan worden bezoekers ontvangen door leden van Keramiek Unyk. Ook de ateliers van Jannes Kleiker en Joop Sipma zijn te bezichtigen. Jan werkt aan de metershoge installatie Wachten op hoog water. Het wordt gemaakt voor Leeuwarden 2018 en zal op de dijk bij Holwerd worden geplaatst, als onderdeel van Expeditie Sense of Place en Holwerd aan Zee. De crowdfundingsactie die in december voor het beeld gehouden werd is succesvol afgesloten. De open werkplaats is van 13.00 tot 17.00 uur aan Tussendiepen 6 in Drachten. Kijk ook op www.janketelaar.nl en www.keramiekunyk.nl

Auteur

Redactie