Danspaleis in Sûnenz zoekt swingende vrijwilligers

Drachten

In Sûnenz komt maandagmiddag 6 maart weer Het Danspaleis langs: een ouderwets gezellige disco voor ouderen. 

Dit theatrale mini-evenement wordt gehouden bij zorgcentra zoals Sûnenz, met een bevlogen PD (PlatenDraaier), rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en dansende gastheren en -vrouwen geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal. Het Danspaleis zoekt nog enthousiaste gangmakers die het leuk vinden om met ouderen te dansen en een gezellig praatje te maken (stijldansen is geen vereiste). Wil je mee dansen, woon je in Drachten of omgeving en ben je op maandag 27 februari van 14.30 tot 17.00 beschikbaar? Meld je dan aan door een mail te sturen naar desiree@hetdanspaleis.com. Kijk ook op www.hetdanspaleis.com

Auteur

Redactie