Gewonde steekpartij Drachten is 36-jarige man uit Oosterwolde

Drachten

Het slachtoffer van de steekpartij aan de Zuidkade in Drachten vrijdagmiddag, is een 36-jarige man uit Oosterwolde.

Het incident had plaats rond 15.00 uur en volgde na een woordenwisseling tussen het slachtoffer en een nog onbekende andere man. Die ging er na de steekpartij vandoor in een grijze Peugeot 205 en is nog altijd niet gevonden. Bij het incident werd de 36-jarige in zijn arm en been gestoken. Hij kon op eigen gelegenheid het ziekenhuis bereiken en is daar behandeld. De man hoefde niet te worden opgenomen. De politie zoekt naar de verdachte en de auto, maar heeft op basis van getuigenverklaringen en buurtonderzoek wel een ‘sterk vermoeden’ wie de dader is. De zoektocht wordt zaterdag voortgezet.

Auteur

Redactie Digitaal