Eenmalige vertoning Miss Saigon ook in De Bios Drachten

Drachten

De legendarische Miss Saigon is slechts één avond in de bioscoop te zien. Op donderdag 20 oktober in De Bios Drachten, aanvang van de avond is 18.30 uur, de vertoning begint om 19.00 uur.

De spectaculaire, uitverkochte galavoorstelling van de wereldwijde musicalsensatie, 25 jaar na de première, met optredens van de originele cast, waaronder Jonathan Pryce en Lea Salonga. Deze veelgeprezen nieuwe productie werd door de Daily Telegraph omschreven als "een bijzonder opwindende, majestueuze en aangrijpende musical met schitterende optredens" en door de Daily Mail als "de beste musical aller tijden". Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon. Meer info: www.biosdrachten.nl

Auteur

Redactie