Breed aanbod in De Lawei

Drachten

’s American Election Night.

Ook staat Theatergroep Suburbia in de Roel Oostrazaal en begint volgend weekend het kidsfestival. Kidsfestival Van 15 tot en met 23 oktober is het kidsfestival in De Lawei. Met heel veel leuke voorstellingen zoals Roodkapje(4+) en Pinokkio(6+), films waaronder de GVR (8+) en Uilenbal(4+) en meezingfeesten en verkleedpartijen. Hou de website in de gaten voor het volledige programma. Raak betoverd door Blue Technology Choreograaf David Middendorp laat dans en technologie op magische wijze versmelten in Blue Technology. Het is een overrompelend stuk van Another Kind of Blue dat in geen enkel hokje valt te plaatsen. Het is betoverend en spannend maar bovenal oogverblindend. Zien is geloven. Another Kind of Blue is 7 oktober te zien in de grote zaal. Leer alles over de Amerikaanse verkiezingen Wat betekent het voor de relaties tussen wereldmachten wanneer Donald Trump wint? En wat zijn de gevolgen voor de economie, wanneer Hillary Clinton wordt verkozen? Tijdens dit theatercollege worden deze en andere vraagstukken besproken door buitenlandkenner Bernard Hammelburg en macro-econoom Kees de Kort. Zij kunnen als geen ander de situatie duiden en de laatste ontwikkelingen in de verkiezingen toelichten.Ontdek alles over de 45e presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten op vrijdag 7 oktober. Winterbloemen Daarnaast staat Theatergroep Suburbia zaterdag 8 oktober in de Roel Oostrazaal met Winterbloemen, een indringende voorstelling over vriendschap, levensdrift en eindigheid, gespeeld door vier geweldige actrices: Susan Visser, Anneke Blok, Lotje van Lunteren en Astrid van Eck. En verder… Dit weekend, van donderdag 6 t/m zaterdag 8 oktober te zien in de filmzaal: La Pazza Gioia. Een komische dramafilm over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor. Sluit het weekend swingend af met de Hopperzondag, met  vanaf 16.00 uur live muziek Blowing Away in theatercafé Hopper.

Auteur

Redactie