Voorpremière van Uilenbal in De Bios Drachten

Drachten

 De Bios Drachten houdt zondag 9 oktober om 13.00 uur een gezellige Kids Middag met de voorpremière van de film Uilenbal.

Een gezellige middag waar kinderen kunnen kleuren, knutselen en geschminkt kunnen worden. Als extraatje komt een vrijwilliger van De Fûgelhelling met de kinderen uilenballen pluizen. De film Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepieps botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Auteur

Redactie