Best of Symfonic Rock zaterdag in de Lawei

DRACHTEN

Een van de meest indrukwekkende tributeshows komt zaterdagavond naar Drachten: The best of Symphonic Rock is vanaf acht uur te zien in de Lawei.

Het dak gaat er af van de grote zaal tijdens Symfo Classics. Onder andere Edward Reekers en Cindy Oudshoorn brengen de beste klassiekers ten gehore in dit energieke theaterconcert. Vorig seizoen was de show al te zien in verschillende poppodia in Nederland, dit seizoen duiken ze het theater in. De muziek van onder andere Genesis, Yes, Pink Floyd, Supertramp, Emerson, Lake & Palmer en ELO wordt vertolkt door Kayak-zanger Edward Reekers, Cindy Oudshoorn, Martin van der Starre en een band onder leiding van Joost Vergoossen. Kijk voor meer informatie op de Symfo Classics Facebookpagina Kijk hier voor een filmpje van Symfo Classics

Auteur

Fokke Wester