SHHH zoekt nieuw thuis voor Sacha

Drachten

De Stichting Hulp en Herplaatsing Huisdieren (SHHH) zoekt een nieuw thuis voor Sacha, een 5-jarige gecastreerde blonde kruising.

Hij is middelgroot en heeft een krullende vacht. Hij is erg aanhankelijk en ligt graag tegen je aan en vraagt zelf of je hem alsjeblieft wilt aaien. Aandacht in de vorm van kunstjes leren, vindt hij geweldig. Uiteraard horen daar dan ook beloningssnoepjes bij. Hij doet een hele hoop voor koekjes. Bezoek van vreemden vindt hij eerst wat eng. Hij blaft dan en gromt soms ook  wat, maar als je hem negeert, gaat hij al snel ergens liggen of doet zijn ding. Als hij je eenmaal kent en vertrouwt kun je alles bij hem doen. Dit geldt ook voor kinderen. Met de ene hond kan Sacha leuk spelen en met de andere moet hij soms wat blaffen, maar als hij los is, is er vaak niks aan de hand. Sacha heeft het liefst een rustig plekje, waar hij om zijn talenten wordt gewaardeerd. Kijk voor meer informatie op www.shhh.nl

Auteur

Redactie