Golfclub Lauswolt bestaat halve eeuw

Drachten

Al vijftig jaar wordt er golf gespeeld op landgoed Lauswolt. Golfclub Lauswolt is de eerste golfclub van Friesland.

De 18 holes baan ligt prachtig verscholen in het eeuwenoude bos in Beetsterzwaag. Golf en Country Club Lauswolt is mede-eigenaar van het omvangrijke landgoed Lauswolt. Het bos, de paden, de waterpartijen en de groene grasmatten van de golfclub beslaan zo’n honderd hectare. In september viert ze haar vijftigjarig bestaan.  Tussen 2 en 11 september worden er voor de leden verschillende gezellige wedstrijden georganiseerd. Begonnen als een 9 holes baan is - een halve eeuw later - de 18 holes baan een heuse parel in de provincie Friesland en dat wordt in september uitgebreid met haar leden gevierd. De club in Beetsterzwaag is een actieve vereniging, heeft afwisselende holes en een sfeervol restaurant. De vereniging bruist door de verschillende activiteiten die er voor jong en oud worden georganiseerd. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kennismaken Leren golfen kan met een aspirantlidmaatschap van zes maanden. Wie twijfelt kan zich inschrijven voor een kosteloze snuffelles op zaterdag 17 september kosteloos. U dient zich wel op te geven via info@golfclublauswolt.nl. Gedurende het jaar kunnen niet-golfers instappen in het leer-golfen-traject. Kijk voor informatie op de website www.golfclublauswolt.nl.

Auteur

Redactie