SHHH zoekt nieuw thuis voor Njo Njo

Drachten

De Stichting Hulp en Herplaatsing Huisdieren (SHHH) zoekt een nieuw thuis voor Njo Njo, een gesteriliseerde teef van tien jaar.

Ze is vier jaar geleden door haar baasje meegenomen uit Thailand. Ze houdt dan ook van warmte. Ze pikt snel dingen op en vindt het leuk om te spelen. Ze is niet dagelijks kinderen gewend, maar vindt het in ieder geval leuk om contact te hebben met kinderen ouder dan een jaar of acht. Naar soortgenoten is ze wisselend. Meestal blaft ze ze aan. Njo Njo is erg waaks en wat voorzichtig naar vreemden, maar als ze een poosje binnen zijn, gaat ze er naar toe en laat ze zich graag aanhalen. Ze kan goed alleen zijn. Ze houdt niet zo van een erg drukke omgeving. Wegens gewijzigde omstandigheden van haar baasjes is ze op zoek naar een nieuw tehuis. Kijk voor meer informatie over Njo Njo op www.shhh.nl  

Auteur

Redactie